Algunes de les innocentades d'aquest any
Algunes de les innocentades d'aquest any

Tomàs Molina, Puigdemont, els "piolins" i Tabarnia, entre les innocentades del 2017

Recollim algunes de les bromes difoses amb motiu del Dia dels Innocents

Actualitzat

El 28 de desembre és el Dia dels Innocents i alguns mitjans de comunicació han seguit la tradició de publicar innocentades.

Heu sentit parlar de l'Ajulp? És el restaurant gastrometeorològic pioner a Europa que, suposadament, ha obert Tomàs Molina a Badalona, segons ha informat el web de la secció d'"El temps" de la CCMA. 

 

"El Suplement" ha avançat que Ricard Ustrell entrevistaria Barack Obama i no només n'ha piulat una imatge que recorda molt la de l'entrevista amb el príncep Enric, sinó que n'ha difós un avanç en clau catalana: 

 

 

A "Mundo Deportivo" han titulat que Cristiano Ronaldo torna la Pilota d'Or i reconeix que el guanyador hauria de ser Messi. 

L'atleta Núria Picas s'ha buscat una nova ocupació que l'allunyarà de les curses de muntanya: la presidència del Parlament. No li ha faltat el missatge d'ànim de Carme Forcadell

 

 

El món del futbol ha estat objectiu de diverses bromes. Una de les més sonades, el fitxatge de Neymar per part del Mèrida

 

 

A Ràdio Igualada han descobert que Carles Puigdemont s'ha pogut escapar uns dies de Brussel·les. 

 

 

A "Tot Mataró" han revelat que la Biblioteca del Centre tindrà una ubicació barroca, a Santa Maria

I si llegim el "Capgròs", de la mateixa ciutat, sabrem que Barcelona i Tarragona no s'hauran de disputar la capital de Tabàrnia

Més d'un s'ha cregut que els Castellers de Vilafranca anirien a acomiadar els "piolins" i ho farien amb camises de color groc i amb un  vermut amb fuet de Vic i croquetes casolanes. 

 

Encara a Vilafranca, els Diables també s'han inspirat en l'actualitat i han anunciat que citaven el seu president pel suport a l'1-O i injúries al rei en els versos d'enguany. 

 

Els banyolins ja no tindran estany, sinó llac, si ens creiem el que publica Ràdio Banyoles

 

 

Deixar de tuitejar fins a nova ordre. Aquesta ha estat la innocentada del perfil de Twitter Autobús de campanya.

 

 

El món del teatre també ha participat a les innocentades. El Barcelona Teatre Musical ha anunciat que estrenaria "Hamilton" i fins i tot n'ha avançat una imatge del repartiment.

 

I al Teatre Victòria, tampoc s'han conformat amb poc i han piulat sobre el duet Liza Minnelli-Ivan Labanda. 

 

I la revista satírica "El Jueves" parla d'una notícia que voldrien que fos una innocentada, però no ho és: la compensació a les elèctriques pel bo social.  

 

Anar al contingut