Barcelona

El PP presenta Fernández Díaz com a alternativa a la sociovergència a Barcelona i confia repetir els bons resultats

Alberto Fernández Díaz ha estat proclamat, aquest dissabte al migdia, candidat del PP de Catalunya a l'alcaldia de Barcelona en un acte que s'ha fet al Petit Palau de Barcelona en què han estat presents Mariano Rajoy i Alícia Sánchez-Camacho. Els populars han mostrat el seu optimisme de cara a les municipals del 22 de maig i han expressat la seva confiança que continuaran amb els bons resultats que van obtenir a les eleccions catalanes. Les crítiques a socialistes i convergents, la lluita contra la crisi i la seguretat han predominat en els discursos.

Actualitzat
Repetir els resultats de les eleccions al Parlament i aconseguir ser la tercera força municipal a Catalunya. Aquest és l'objectiu principal que es marquen els populars de cara a les eleccions municipals de Barcelona. Per aconseguir-ho estableixen com una de les claus principals el seu candidat a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, a qui han presentat com a única alternativa real a una possible sociovergència.

Camacho i Rajoy aposten per Fernández Díaz

En aquest sentit, la líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que els socialistes no tenen ni líder ni projecte i ha remarcat que l'única via possible per sortir de l'actual situació passa per votar Fernández Díaz. Segons Sánchez-Camacho, a Catalunya "hem passat del Dragon Khan del Partit Socialista i el tripartit de Montilla al govern del guirigall de Convergència i Unió".

Per la seva banda, Mariano Rajoy s'ha mostrat optimista respecte a les expectatives del PP a les eleccions municipals i diu que pot arribar a ser al govern de la ciutat. Rajoy ha fet costat a Fernández Díaz i ha aprofitat l'acte per criticar les reformes encapçalades per José Luís Rodríguez Zapatero i per atacar-lo per haver acatat les propostes d'Angela Merkel sense tenir en compte les recomanacions del Partit Popular.

Seguretat i immigració, màximes prioritats

Durant la seva proclamació, Alberto Fernández Díaz ha marcat les línies principals del seu programa i ha defensat la necessitat d'un canvi. El candidat dels populars a l'Ajuntament de Barcelona ha promès més seguretat a Barcelona i un major control sobre la immigració.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut