Barça

Tito Vilanova reapareix al Madison Square Garden de Nova York en un partit de Rafa Nadal

El primer entrenador del Futbol Club Barcelona es va deixar veure aquest dilluns davant els mitjans de comunicació després d'assistir presencialment a un partit d'exhibició de tenis que van jugar Rafael Nadal i Juan Martín del Potro, al Madison Square Garden de Nova York.

Actualitzat
Tito Vilanova va tornar a reaparèixer públicament aquest dilluns després d'assistir en directe al partit d'exhibició que Rafa Nadal va disputar davant l'argentí Juan Martín del Potro.

Tito, que va estar convidat pel mateix Nadal, va presenciar el partit al Madison Square Garden des de les primeres files, en companyia de persones de l'entorn del tenista balear, entre ells, Carles Costa. En la mateixa fila de seients, Vilanova també va ser acompanyat pel doctor Cotorro, metge de la federació espanyola de tenis i doctor de confiança de Rafa.

Tot i que Nadal va perdre davant Del Potro en dos sets, Tito va gaudir d'un divertit espectacle, on van tenir cabuda diversos xous al més pur estil americà, sobretot quan diferents personalitats del món de l'espectacle van tenir el seu minut de glòria, com per exemple l'actor de comèdia Ben Stiller.
Anar al contingut