Barça

Tito Vilanova: "Messi està bé, només té un cop"

Tito Vilanova ha donat un missatge de tranquil·litat al barcelonisme sobre Leo Messi, que ha acabat el partit amb un fort cop al genoll dret. El tècnic blaugrana ha assegurat que "Leo està bé, només té un cop". Tito ha valorat el rècord assolit pels seus homes i ha subratllat que "no és fàcil poder-ho fer i això demostra les ganes que hi posa aquest equip. De tota manera, són més importants els punts que portem que el rècord, que no dóna títols". Vilanova ha avançat que Piqué podria estar a punt per jugar contra el Celtic la setmana vinent.

Actualitzat
Tito Vilanova ha donat un missatge de tranquil·litat al barcelonisme sobre Leo Messi, que ha acabat el partit amb un fort cop al genoll dret. El tècnic blaugrana ha assegurat que "Leo està bé, només té un cop". 

El preparador gironí ha valorat el rècord assolit pels seus homes i ha subratllat que "no és fàcil poder-ho fer i això demostra les ganes que hi posa aquest equip. Intentarem allargar-lo el màxim possible. De tota manera, són més importants els punts que portem que el rècord. Els punts donen títols, els rècords, no".

Vilanova ha lamentat la lesió d'Adriano sobretot per ser un altre defensa que cau, però al mateix temps ha avançat que Piqué podria estar a punt per jugar contra el Celtic la setmana vinent: "En l'entrenament de dilluns veurem com està i per a quants minuts pot estar disponible."

Pel que fa als rivals per a la lluita per la lliga, Tito prefereix no centrar-se en cap i prefereix "mirar-nos a nosaltres mateixos. Després, a la llarga ja veurem quin és el rival a batre".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut