Barça

Tito Vilanova: 'Juguem en un camp complicat on ens vam deixar una part important de la Lliga l'any passat'

L'entrenador del Barça ha avisat de la perillositat del partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna, en un camp on l'any passat el Barça es va deixar una part important de la Lliga. L'entrenador empordanès també ha donat tot el suport a Víctor Valdés i no ha descartat que Alex Song pugui jugar els primers minuts com a blaugrana.

Actualitzat
L'entrenador del Barça ha avisat de la perillositat del partit d'aquest diumenge contra l'Osasuna, en un camp on l'any passat el Barça es va deixar una part important de la Lliga. L'entrenador empordanès també ha donat tot el suport a Víctor Valdés i no ha descartat que Alex Song pugui jugar els seus primers minuts com a blaugrana.

Seriós i concentrat en el segon partit de Lliga contra el Barça. Tito Vilanova no vol que els seus homes es relaxin en aquest duel que queda enmig dels dos clàssics de la Supercopa, i ha avisat que l'entrenador de l'Osasuna, Mendilíbar, sempre els hi ha posat les coses complicades. A més, les característiques del camp tampoc ajuden a les condicions del joc blaugrana: "És un camp complicat, amb espais molt reduïts, on ens vam deixar una part important de la Lliga l'any passat".

Elogis a Valdés

Tito Vilanova ha volgut treure ferro a l'errada del porter davant el Reial Madrid i ha volgut deixar clara la seva total confiança en el porter de la cantera: "Està entrenant molt b, amb molt bon ànim, i el seu caràcter és molt fort". I a més ha volgut recordar que "té tres Champions i ha estat decisiu en les tres", per acabar assegurant que "per mi es el millor porter del món, i el millor per jugar en el Barça en moltissima diferència".

Song està preparat

Alex Song ha entrat en la llista de 20 jugadors convocats, dels quals Tito Vilanova n'haurà de descartar dos. L'entrenador ampurdanès no descarta que el camerunés pugui jugar alguns minuts en declarar que: "hem pogut explicar-li els moviments de central o pivot, decidiriem si hi ha moments per jugar demà. Ha tingut una adaptació ràpida ja que ve d'un club que entrenen molt bé amb la pilota"

Sobre les possibles sortides dels jugadors que no estan entrant en les últimes convocatòries (Fontàs, Dos Santos, Afellay), Vilanova ha dit que "fins els 31 d'agost hi ha possiblitat que marxin o que es quedin, no tenim res decidit, havia de deixar tres jugadors fora de la convocatòria." I ha descartat qualsevol traspàs de Tello: "Mai hem pensat que Tello era transferible. Estava claríssim que es quedava".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut