Futbol

Tito Vilanova demana que es respecti la decisió de Valdés i assegura que seguirà sent titular

Tot i que el Barça juga aquest dissabte al camp de la Reial Societat, la roda de premsa prèvia al partit de Tito Vilanova s'ha centrat en la no renovació de Víctor Valdés. El tècnic blaugrana ha demanat respecte a la decisió del porter i també ha assegurat que seguirà sent titular sota els pals, si manté el rendiment en ls partits i en els entrenaments com fins ara.

Actualitzat
Tot i que el Barça juga aquest dissabte al camp de la Reial Societat, la roda de premsa prèvia al partit de Tito Vilanova s'ha centrat en la no renovació de Víctor Valdés. El tècnic blaugrana ha demanat respecte a la decisió del porter i també ha assegurat que seguirà sent titular sota els pals, si manté el rendiment en els partits i en els entrenaments com fins ara.

"Hem de respectar la decisió de Valdés. Ha estat un gest de sinceritat per part d'ell dir que no vol entrar a negociar, perquè vol anar a un altre equip, no fa un estira-i-arronsa per aconseguir més coses", ha indicat Tito Vilanova. Sobre el protagonisme del porter català als terrenys de joc, el de Bellcaire ha reconegut que "mentre el seu rendiment als partits i als entrenaments sigui com ara, Valdés seguirà sent titular".

Tito Vilanova ha descartat que Valdés no renovi perquè tingui algun problema algú del club. És més, ha insistit a respectar la decisió de Valdés, tenint en compte que "a vegades un jugador vol renovar més anys i el club no ho vol". L'entrenador del Barça va conèixer la notícia just després de la reunió de dimecres entre els agents de Valdés i el club blaugrana. Zubizarreta el va informar via telefònica.

Preguntat per si el club estudia vendre Valdés aquest estiu per cobrar-ne un traspàs, Vilanova ha assegurat que "encara no ha hagut ni temps per pensar-hi". "El club té fins al juny del 2014 per buscar porter i hi ha marge de sobre", ha conclòs el tècnic del Barça.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut