Motor

Tito Rabat guanya el Gran Premi de Catalunya de Moto2 i consolida el lideratge en el campionat

Tito Rabat ha completat un cap de setmana perfecte al Circuit de Barcelona-Catalunya i ha sumat una nova victòria que el distancia una mica més del seu company d'equip, Mika Kallio, que ha estat quart i ara es queda a 34 punts del badaloní. Maverick Viñales ha estat segon i Johann Zarco, tercer.

Actualitzat

Tito Rabat ha completat un cap de setmana perfecte al Circuit de Barcelona-Catalunya i ha sumat una nova victòria que el distancia una mica més dels seus competidors pel títol mundial de Moto2. Especialment respecte del seu company d'equip, Mika Kallio, que ha estat quart i ara es queda a 34 punts del badaloní.

Rabat i Kallio han protagonitzat una lluita aferrissada en la sortida i en la dues primeres voltes, cosa que Maverick Viñales ha aprofitat per atrapar-los i discutir-los el primer lloc durant les voltes següents.

A poc a poc, Rabat ha recuperat el domini i s'ha anat escapant per acabar sense donar opció als rivals. Viñales també s'ha destacat en el segon lloc que ha acabat aconseguit i Kallio ha quedat immers en una lluita per l'últim calaix del podi amb Luthi i Zarko. Aquest últim ha estat el més llest en els últims revolts de la cursa.

En el capítol d'incidències, Luis Salom ha estat a punt de fer-se molt mal en una caiguda. L'alemany Jonas Folger l'ha hagut d'esquivar per no atropellar-lo quan lliscava per la pista, en una maniobra que també l'ha deixat fora de joc. Jordi Torres també ha caigut en les últimes voltes i ha vist frustrada una actuació molt prometedora.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut