Castelldefels

Tiroteig sense ferits en un atracament d'una joieria a l'Ànec Blau de Castelldefels

Quatre homes armats han entrat a l'establiment cap a les 11 del matí i ràpidament s'han endut rellotges i joies

Actualitzat

Atracament amb trets, aquest dilluns al matí, en una joieria del centre comercial Ànec Blau de Castelldefels, al Baix Llobregat, a tocar de l'autovia C-32.

Cap a les 11 del matí un grup de persones ha entrat a la joiera José Luis, situada a la primera planta. En poc temps han abocat rellotges i joies en bosses de grans dimensions.

Imatges gravades per altres persones presents en el centre comercial en aquell moment indiquen que es tractaria de quatre homes que anaven amb el cap tapat, amb cascos i barrets, però el rostre descobert.

En un moment donat han amenaçat amb una pistola una persona que s'ha acostat a la joieria.

Segons més tard, just quan sortien, un mosso d'esquadra fora de servei ha intentat impedir -sense èxit- que els atracadors fugissin. En aquell moment se senten almenys dos trets, però no sembla que ningú resulti ferit.

 

Els Mossos d'Esquadra han informat que l'agent no ha disparat la seva arma.

Segons Ana Torres, gerent del comercial, els atracadors haurien efectuat els trets per poder fugir, en trobar-se una porta que no s'obria.

Els atracadors han fugit corrents en un vehicle, un Ford Fiesta de color negre amb matrícula nova, que uns minuts més tard ha aparegut cremant en el carrer Leonardo da Vinci de Gavà, a uns centenars de metres de l'Ànec Blau.

Els Mossos d'Esquadra, que investiguen el cas i busquen els atracadors, han confirmat que no hi ha cap ferit entre les persones que en aquell moment eren al centre comercial.

En el moment de l'atracament, a la joieria hi havia una dependenta i una clienta, que s'han estirat a terra i han resultat il·leses.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut