Tiren escales avall del metro un home que havia participat a la manifestació de Jusapol

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió que ha patit un home que havia participat a la manifestació de Jusapol, i en aquell moment estava accedint al metro a l'estació d'Urquinaona.

Segons el seu relat, ha rebut una empenta que l'ha fet caure per les escales i s'ha fet un trau al cap i li han fet tres punts de sutura. L'home portava algun símbol de la bandera espanyola.

El Servei d'Emergències Mèdiques l'ha atès allà mateix. Ni la policia ni la Guàrdia Urbana han identificat l'agressor, ni tampoc quina era la seva motivació. De moment, però, no s'ha presentat cap denúncia.

PP i Ciutadans han condemnat l'agressió i critiquen que es tracta d'una agressió separatista perquè, segons expliquen, l'agredit portava una gorra amb la bandera d'Espanya.

 

 

Des de la CUP i ERC, però, Mireia Boya i Gabriel Rufián fan notar, via Twitter, que l'home vestia amb una samarreta d'un grup de música d'ultradreta.

 

 

Tant els Mossos com Transports Metropolitans de Barcelona confirmen l'incident, tot i que encara no poden determinar-ne els motius. L'agressió s'ha produït poca estona després que acabés la manifestació de Jusapol al centre de Barcelona. L'associació policial, que ja es va manifestar a la capital catalana a les portes del primer aniversari de l'1 d'octubre, s'ha tornat a manifestar per demanar l'equiparació salarial amb els Mossos.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut