Un fotograma de "Timecode"
Un fotograma de "Timecode"
Reus

"Timecode" es queda a les portes de Hollywood

A Reus, una cinquantena de persones s'han reunit de matinada a Cal Massó per seguir la gala i donar suport a la cinta de Juanjo Giménez

RedaccióActualitzat

No ha pogut ser. "Timecode", finalment, no s'ha endut l'Oscar al millor curtmetratge de ficció. Així, doncs, la història de Luna i Diego, dos vigilants de seguretat d'un pàrquing que s'alternen els horaris i que troben, per atzar, una passió compartida i una manera de comunicar-se, expressiva i sense paraules, no s'ha pogut endur l'estatueta, que ha estat per a la cinta hongaresa "Sing".

Per a l'Escola de Cinema de Reus, però, haver arribat fins aquí ja és tot un èxit. I és que no ha parat de recollir premis: la Palma d'Or del Festival de Canes del 2016 i també el Gaudí i el Goya 2016 al millor curtmetratge. També s'ha endut premis del Whistler Film Festival, del Festival Internacional de Cinema de Gant i del Festival Internacional de Curtmetratges d'Ais de Provença.

A Reus, una cinquantena de persones s'han reunit de matinada a Cal Massó per seguir la gala i donar suport a la producció de Juanjo Giménez, de l'Escola de Cinema de Reus, i han viscut amb resignació no haver-se endut el guardó, però s'han mostrat molt orgullosos d'haver arribat fins a Hollywood.

 

Anar al contingut