Actualitat blaugrana

Thierry Henry jugarà al Barça les tres pròximes temporades, segons "France Football"

Falta una jornada i el Barça, tot i que no depèn d'ell mateix, manté opcions de guanyar el títol de Lliga. Mentre que al camp Rijkaard s'encarrega de preparar el partit contra el Nàstic, als despatxos es prepara la pròxima temporada. La revista "France Football" afirma que el Barça ha arribat a un acord amb Thierry Henry com a nou fitxatge per a les tres pròximes temporades. El Barça pagaria uns 25 milions d'euros a l'Arsenal pel seu traspàs. Els representants del jugador, però, neguen que hi hagi cap acord amb el Barça, mentre que l'internacional francès afirma que encara no ha pres cap decisió.

Actualitzat

Era el somni de Joan Laporta. I sembla que el somni es podria fer realitat. Thierry Henry i el Barça ja han arribat a un acord per a la temporada vinent. Això ho afirma la prestigiosa revista francesa "France Football". Segons el setmanari, el davanter francès cobrarà 10 milions d'euros per temporada, un 40% més del que cobra a l'Arsenal. El seu nou contracte seria per tres anys. L'únic que falta és l'acord amb el club londinenc, que demana un traspàs pròxim als 25 milions d'euros.

Els números d'Henry són els d'un crac contrastat. El 17 d'agost farà 30 anys. En vuit anys a l'Arsenal ha marcat una mitjana de 22 gols per temporada a la Premiership. Aquest any ha estat el seu pitjor moment professional. Només ha pogut jugar disset partits en la Lliga anglesa per nombroses lesions. Tot i això, el francès ha marcat deu gols.

L'entorn del jugador ho nega tot

Els representants del jugador, però, neguen que hi hagi cap acord amb el Barça, ja que el jugador no s'ha reunit amb cap membre de la directiva. El jugador internacional francès afirma que encara no ha pres cap decisió sobre el seu futur.

Anar al contingut