Mick Jagger no vol que les cançons dels Stones sonin en la campanya de Trump (Reuters)
Mick Jagger no vol que les cançons dels Stones sonin en la campanya de Trump (Reuters)
Los Angeles

The Rolling Stones demana a Trump que no utilitzi les seves cançons en la campanya electoral

El grup de Mick Jagger s'uneix d'aquesta manera a artistes com Adele, Neil Young i R.E.M.

RedaccióActualitzat

The Rolling Stones no vol que la seva música soni als actes electorals de Donald Trump. El portaveu de la banda afirma en un comunicat que "no van autoritzar mai utilitzar les seves cançons" al virtual aspirant republicà a la presidència dels Estats Units, i exigeix que "deixi de fer-ho immediatament".

La petició del mític grup de Mick Jagger i Keith Richards arriba l'endemà que Trump s'hagi quedat sol com a candidat republicà. Aquests últims dies, la cançó dels Stones "Start me up" s'ha pogut sentir en la sortida als escenaris del magnat nord-americà durant els actes electorals. A més d'aquest tema, el candidat ha fet servir en la campanya altres cançons del conjunt britànic com "You can't always get what you want", "Sympathy for the Devil" i "Brown sugar".

The Rolling Stones s'uneix a altres artistes que han mostrat el seu rebuig a la utilització de les seves versions musicals per part de Donald Trump amb fins polítics. Ja s'hi han oposat la cantant anglesa Adele, el veterà rocker Neil Young i el grup nord-americà R.E.M.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut