Oriol Junqueras dirigint-se a l'Audiència Nacional (Reuters)
Oriol Junqueras dirigint-se a l'Audiència Nacional (Reuters)
Nova York

"The New York Times" corregeix el càrrec de Junqueras a petició del govern espanyol

El diari ha rectificat i ja figura el terme "cessat" al final de l'article de Junqueras, en el qual diu que "Catalunya no es farà enrere"

redacActualitzat

"The New York Times" ha rectificat aquest dijous el càrrec de vicepresident del govern de Catalunya que havia assignat a Oriol Junqueras en un article que havia publicat al diari. I ho ha fet a petició del govern de Mariano Rajoy. L'ambaixada espanyola als Estats Units ha enviat un tuit a aquest diari dient que Junqueras "ja no és vicepresident" i que hauria de rectificar.

 

 

Aquest mateix matí, "The New York Times" publica la correcció amb el càrrec rectificat. Diu textualment que "en una versió anterior d'una nota biogràfica d'aquest article s'incloïa una informació antiquada. L'articulista, Oriol Junqueras, va ser cessat el mes passat del seu càrrec de vicepresident de Catalunya."

 

 

A l'escrit, Junqueras nega la destitució tant seva com de la resta del govern del president Puigdemont i exposa la necessitat que el bloc independentista continuï unit. Aquest article d'opinió es titula "Catalunya no es farà enrere", defensa que la República Catalana ha nascut amb la legitimitat dels vots a les urnes i aposta per preparar les eleccions del 21D, que qualifica "d'essencials per consolidar la república".

Junqueras també recorda que "dins de les pròximes hores s'hauran de prendre decisions que no seran fàcils d'entendre".

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21D
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut