Barcelona

Testimonis del judici per la mort d'Isanta denuncien que han rebut amenaces de l'entorn d'un dels acusats

Quatre testimonis que han declarat en el judici per l'homicidi de Josep Maria Isanta l'any 2005 han posat una denúncia al jutjat de guàrdia de Barcelona per les amenaces que han rebut per part de persones que formen part de l'entorn d'un dels acusats pel crim de Berga. Segons el cosí de Josep Maria Isanta, un dels testimonis del judici, la matriarca del clan familiar Los Catoños, va amenaçar-lo de "partir-li la cara" si algú declarava contra Raúl B.

Actualitzat

Tres testimonis més que havien declarat protegits per una mampara, a més, han explicat que quan sortien de l'Audiència de Barcelona dos germans del mateix acusat que havien assistit a la vista els han amenaçat de trencar-los les cames quan entressin al garatge on tenien el cotxe.

També aquest dimecres, es va produir un altre incident quan un amic dels acusats que estava citat a declarar va desaparèixer després d'identificar-se amb un funcionari. Tot i que les acusacions particulars han demanat la detenció d'aquest testimoni, la jutge ha estimat que la seva compareixença no és necessària.

En la jornada d'aquest dijous han declarat diversos mossos d'esquadra que van participar a la detenció dels presumptes homicides per explicar la seva actuació la nit en què Josep Maria Isanta va morir.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut