Terrassa

Terrassa donarà a una entitat social els diners que els usuaris de la zona blava no puguin reclamar

Dels 11.000 euros que es van recaptar, aquells que no es reclamin es destinaran al centre de distribució d'aliments El Rebost. L'ajuntament assegura que amb aquesta mesura "retorna a la ciutat" els diners que es van ingressar per error.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament de Terrassa donarà els diners de la recaptació de la zona blava al centre de distribució social d'aliments El Rebost. Entre el 2 i el 10 de gener es van recaptar 11.000 euros extraordinaris. El consistori, però, va solucionar l'error el dia 11 de gener i va anunciar que compensaria els afectats que presentessin el tiquet de la zona blava. Tot i així, hi ha persones que no conserven el tiquet i, per tant, no poden acreditar que han estat usuaris de la zona blava. Els diners que no es reclamin seran els que l'ajuntament destini a la causa solidària.

La confusió que ha desencadenat això es va produir quan els operaris municipals van sumar als nous preus dels parquímetres l'augment de l'IVA. El problema és que en les noves tarifes ja s'havia comptat aquest augment i, per tant, el preu que van pagar els usuaris durant aquests dies era un 21% superior al que corresponia en realitat.

Ara l'ajuntament assegura que "retorna a la ciutat" els diners que es van ingressar a causa d'aquest error. La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Terrassa, amb el suport de gairebé tots els grups polítics, ha aprovat la donació. El PP ha estat l'excepció en la votació, ja que volia destinar una part dels diners a El Rebost i l'altre a la zona blava perquè els seus usuaris se'n poguessin beneficiar.

Anar al contingut