Teresa Mesa, portaveu de la família de la infermera, atenent els mitjans. (Foto. EFE)
Teresa Mesa, portaveu de la família de la infermera, atenent els mitjans. (Foto. EFE)
Madrid

Teresa Romero reconeix que va témer per la seva vida

La infermera està animada davant la seva recuperació, segons ha explicat la portaveu de la família

RedaccióActualitzat

Teresa Romero ha reconegut que va témer per la seva vida en els dies més crítics de la malaltia. La infermera està ingressada a l'Hospital Carlos III de Madrid després de contraure el virus de l'Ebola. La seva determinació i "força interior" l'han feta tirar endavant, ha assegurat la portaveu de la família, Teresa Mesa, en declaracions des del mateix centre hospitalari.

La quarta anàlisi consecutiva que se li ha fet a Teresa Romero ha confirmat que està lliure de càrrega viral i, per tant, s'ha curat de la infecció, segons els criteris marcats per l'Organització Mundial de la Salut.

El marit de l'auxiliar d'infermeria, Javier Limón, rebrà l'alta la setmana que ve i ja ha contactat amb un advocat per emprendre les accions legals pertinents per com s'ha tractat el cas de la seva dona. Teresa Romero assegura que no recorda haver dit que s'havia tocat la cara amb un guant. En el seu estat i amb la medicació que prenia, "podia dir que sí a tot", ha explicat la portaveu de la família, que ha insistit que "el que va fer, ho va fer bé. No té noció d'haver fet res malament".

La infermera ha dit estar "molt agraïda" amb l'equip mèdic que l'ha tractada i s'ha mostrat disposada a col·laborar amb el comitè d'experts en el procés d'elaboració d'un sèrum contra el virus.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut