Teresa Romero i el seu marit passen uns dies a Becerreá, a Lugo, el poble natal de l'auxiliar d'infermeria. (Foto: EFE)
Teresa Romero i el seu marit passen uns dies a Becerreá, a Lugo, el poble natal de l'auxiliar d'infermeria. (Foto: EFE)
Madrid

Teresa Romero demana 150.000 euros al conseller de Sanitat per atemptar al seu honor

L'auxiliar d'infermeria curada d'Ebola també presenta una reclamació a les autoritats sanitàries de Madrid per haver sacrificat el seu gos "Excalibur"

RedaccióActualitzat

L'auxiliar d'infermeria curada d'Ebola, Teresa Romero, i el seu marit reclamen a la conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid 150.000 euros per haver atemptat greument contra el seu honor quan va acusar l'auxiliar de mentir. Els advocats de la parella demanen en l'acte de conciliació que la conselleria accepti aquesta indemnització que, en cas d'acceptar-la, Teresa Romero i el seu marit donarien a una protectora d'animals. 

Al mateix temps, la parella ha presentat una reclamació per haver sacrificat el seu gos, "Excalibur". En l'escrit, el matrimoni demana a les autoritats sanitàries madrilenyes que es pronunciïn sobre l'encert o el desencert de la decisió de matar el gos perquè la seva propietària s'havia contagiat d'Ebola. En l'escrit, demanen que es reconegui el dany moral que s'ha causat, ja que la parella considerava el gos gairebé com un fill adoptiu. 

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut