Barcelona

Teresa Helbing inaugura la passarel·la internacional de moda "080 Barcelona Fashion is Everywhere"

Aquest dilluns ha començat a la capital catalana la passarel·la internacional "080 Barcelona Fashion is Everywhere". Fins dimecres les desfilades i els actes paral·lels relacionats amb la moda ompliran sobretot els carrers del barri del Raval. El certamen ocupa el lloc de les desaparegudes passarel·les Gaudí i Barcelona, i deixa enrere la promoció de firmes consagrades per promocionar dissenyadors independents. La dissenyadora espanyola Teresa Helbing inaugura avui el certamen. Altres modistes convidats són Txell Miras, Josep Abril o Boris Bidjan. L'aposta més internacional és una desfilada retrospectiva per commemorar el 30è aniversari del dissenyador francès Thierry Mugler.

Actualitzat

Teresa Helbig ha inaugurat la passarel·la internacional "080 Barcelona Fashion is Everywhere", que inclourà, fins dimecres, dotze desfilades, principalment, per carrers i places del barri del Raval de la capital catalana. L'aposta més internacional d'aquest nou certamen de moda és una desfilada retrospectiva per commemorar el 30è aniversari del dissenyador francès Thierry Mugler, a les piscines olímpiques de Barcelona, que podran veure unes 3.500 persones.

Altres modistes convidats són Txell Miras, Josep Abril, Boris Bidjan, Yiorgos Eleftheriades, que assisteix com a convidat especial internacional, Juan Pedro López, Miriam Ponsa, Roberto Piqueras i José Castro.

A l'hospital de Sant Pau, sota el paraigües del 080 però fora de programa, també desfilarà aquest dimarts Antonio Miró.

Compradors nacionals i internacionals podran veure les col·leccions que es presentin en la primera planta de l'Hotel Espanya (Sant Pau, 9), on s'instal·larà un "showroom", mentre que a la planta baixa s'obrirà una botiga de l'Associació de Dissenyadors Independents de Barcelona, perquè el gran públic també pugui comprar.

A més, el Museu Tèxtil i de la Indumentària està obert al públic, i pels carrers del Raval s'ha instal·lat el projecte "Crossing", una exposició col·lectiva de fotografia i il·lustració de moda que mostrarà la feina de noms consagrats i nous talents, sota la temàtica "Fashion is Everywhere".

El nou certamen, que es farà dues vegades cada any, té un pressupost de dos milions d'euros, el 80% aportats per la Generalitat i agafa el relleu de les desaparegudes Passarel·la Gaudí i Passarel·la Barcelona. A més, pretén convertir-se en una plataforma de propostes innovadores durant els tres dies que durarà.

Anar al contingut