Forcades davant de la muntanya de Montserrat
Forcades davant de la muntanya de Montserrat
Barcelona

Teresa Forcades deixa la Flotilla de la Llibertat per una indisposició

La líder de Procés Constituent s'havia unit a un dels vaixells que van a Gaza amb ajuda humanitària per trencar el bloqueig d'Israel

RedaccióActualitzat

Teresa Forcades no anirà amb la Flotilla de la Llibertat fins a Gaza, com havia anunciat. La monja benedictina i líder de Procés Constituent ha hagut de deixar el vaixell on viatjava per una indisposició.

A Gaza viatjen un total de quatre embarcacions amb activistes i ajuda humanitària. Són el "Marianne", que va sortir al maig de Suècia, i tres més que s'hi han afegit avui. Forcades va pujar a un d'aquests vaixells, però n'ha baixat per "problemes de salut", segons ha explicart l'organització, que no ha donat detalls del tipus d'indisposició.

La líder de Procés Constituent s'ha trobat malament, però ha intentat continuar el viatge. Després de 24 horesen veure que no es recuperava, s'ha decidit portar-la a terra.

Forcades fins i tot havia publicat algun missatge al seu compte de Facebook on explicava que es preparava per a l'embarcament, però finalment no ha pogut ser.

Els vaixells volen arribar a Gaza i trencar el bloqueig que Israel ha imposat a la Franja amb la col·laboració d'Egipte. La iniciativa emula la Flotilla de la Llibertat que el 2010 va ser assaltada per tropes d'Israel.

Anar al contingut