Catalunya

Temps inestable abans d'un Sant Jordi més tranquil

Tarda de paraigua amb ruixats aquí i allà. Les precipitacions es concentraran al Pirineu i a les comarques de Barcelona i Girona. A poc a poc, el temps millorarà pel sud del país i obrirà les portes a un Sant Jordi més tranquil i assolellat. Ambient més suau al migdia.

Actualitzat

Un dia més tornem a obrir el paraigua amb nous ruixats i tempestes a l'est del país. El dia ha despertat amb precipitacions a les comarques de Barcelona i Girona, amb registres fins a primera hora del dia entre 5 i 20 mm. Les temperatures de bon matí han pujat lleugerament. La inestabilitat al llarg de la tarda es traslladarà des de Catalunya cap a l'interior de Mediterrani, de la mà d'una petita pertorbació reforçada amb una mica d'aire fred a mitja atmosfera.

Els ruixats i les tempestes de Dilluns de Pasqua tornaran aquest dimarts. La major part de les pluges es concentraran a la meitat nord i est del país, sobretot durant tarda. Les tempestes més intenses descarregaran dins el triangle format pel Ripollès, Alt Empordà i Maresme, acompanyades, fins i tot, de calamarsa. El sol lluirà a les comarques de Tarragona i, a poc a poc, avançarà cap al nord.

El Servei Meteorològic de Catalunya té activat l'avís per pluja.

L'ambient, més suau. L'ascens de les temperatures matinals també es mantindrà a les màximes, sobretot, a les comarques de Tarragona com a conseqüència de les grans estones de sol. En canvi, a la meitat nord del país les màximes seran més baixes per efecte de la nuvolositat existent. En tot cas, els valors més alts del dia tornaran a tocar els 25 ºC a les Terres de l'Ebre i comarques de Ponent.

I per Sant Jordi...

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut