Temps estable al 100%

La fórmula anticicló igual a sol i calor es complirà al 100%. En tot cas, no us refieu de l'ambient de les primeres i últimes hores del dia, perquè farà fresca o fred en el cas del Pirineu. Aquest bon temps ens acompanyarà fins a final de setmana, incloent-hi el cap de setmana.

Actualitzat

L'anticicló, ancorat sobre les illes britàniques, abraçarà Catalunya sota el domini de les altes pressions. La borrasca més pròxima la trobarem als Balcans, i no té cap intenció d'acostar-se. El flux de vent del nord-est mantindrà les temperatures a ratlla, i no cal esperar cap calorada en els pròxims dies.

Només sol. El sol serà el gran protagonista del dia a tot el país. En general, podríem dir que, de núvols, en tindrem ben pocs. N'apareixerà algun de bon matí a la costa sud, sobretot a l'entorn del delta de l'Ebre, i, a la tarda, cap a les muntanyes del prelitoral de Barcelona i de Tarragona. En cap cas plourà. A última hora del dia, els núvols apareixeran una mica més cap a les muntanyes de Llaberia, el Montsant i el Port.

Més caloreta. Les temperatures, mínimes i màximes, pujaran a tot el país. De bon matí, la fresca o el fred encara serà ben viu, sobretot a les comarques del Pirineu, on hi haurà alguna glaçada feble. Les màximes pujaran un parell de graus a l'oest del país, mentre que a la costa es mantindran estables. Els valors més alts del dia es mouran entre els 24 i els 28 ºC.

I per als pròxims dies...

El temps serà ben tranquil per al que queda de setmana, amb un gran domini del sol durant tot el dia i amb calor moderada a les hores centrals del dia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut