Estadi Olímpic de Londres

Temps ennuvolat per a la inaguració de les Olimpíades de Londres

Alberto AlcántaraActualitzat
Tot a punt per a l'inici dels Jocs Olímpics de Londres 2012: el temps es presenta una mica insegur, però la pluja no està convidada a la cerimònia inaugural. Després de les pluges tan abundants i generoses del juny i primera meitat del juliol, que van batre rècords, arriba la data més assenyalada amb núvols abundants però molt poca probabilitat de precipitacions.

Divendres acaba de passar un front pel Regne Unit. Arribarà molt afeblit al sud d'Anglaterra. No es descarten alguns ruixats bastant febles cap al migdia. A la tarda, la línia de pluges febles anirà passant i molt segurament per a l'hora de la inauguració ja haurà travessat Londres. Cap al vespre, es mantindrà ennuvolat però el risc de pluges quedarà minimitzat. La temperatura prevista cap a les 21 hores locals, les 22 hores a Catalunya, hora a la que començarà la cerimònia, és d'uns 23 graus. Els vents seran anecdòtics.

Dissabte es preveu un temps tranquil a la capital britànica, amb temperatures una mica més baixes. Les pluges més generoses arribaran a diumenge i dilluns de la mà de nous fronts i línies d'inestabilitat.

El Met Office (Servei Meteorològic Britànic) ofereix previsions meteorològiques per a totes les seus olímpiques amb detall amb 12 analistes durant tot el període dels Jocs. Ha instal·lat equips d'estacions meteorològiques addicionals i ha augmentat la capacitat de desenvolupar previsions per donar resposta a les diferents necessitats de cada modalitat esportiva.


Anar al contingut