Barcelona

Tempos 21, la UOC i Atlas guanyen els premis IGC en Innovació Digital i la UAB, en Ciutat de Coneixement

En l'últim dia de Internet Global Congress s'ha celebrat la quarta edició dels Premis IGC2006 a la Innovació Digital. Els guardonats són el projecte "Gestió mòbil del manteniment de papereres urbanes combinant la tecnologia mòbil amb RFID" de Tempos 21, Innovació i Aplicació Mòbils SA, en la secció de projectes de mitjanes i grans empreses, i "By-voice",· d'Atlas SL, en la secció de projectes de petites empreses i emprenedors. Pel que fa a les iniciatives presentades per les universitats i institucions, "MYWAY: Sistema de Transformació de continguts a mida de les persones" de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha estat el projecte guanyador.

Actualitzat

Els projectes de Tempos 21, la UOC i Atlas han estat els tres guanyadors de la quarta edició dels Premis IGC2006 a la Innovació Digital entre 103 candidatures. La categoria de petites empreses i emprenedors ha rebut el 57,28% de les candidatures; seguida de les universitats, amb un 30,1%, i les mitjanes i grans empreses, amb un 12,62%. Aquests guardons pretenen ser el marc de referència sectorial per reconèixer i premiar el talent i avenços tant en les empreses com d'aquells professionals o universitaris que presentin projectes tecnològics innovadors en el camp de les TIC. A més del certificat acreditatiu han rebut el portàtil Lifebook 57020, de Fujitsu.
D'altra banda, el projecte "Aprenentatges autònom i integrador per a nens invidents. Reconeixedors amb relleu", que ha presentat el Centre de Visió per Computador de la UAB és el guanyador de la primera edició del Premi IGC2003 Ciutat de Coneixement entre 83 candidatures. Una iniciativa que pretén crear dues eines de suport educatiu per a l'autoaprenentatge interactiu i la integració en el sistema educatiu de nens invidents. El guardó neix amb la voluntat de fomentar iniciatives centrades en l'ús social de noves tecnologies.
Els noms dels guanyadors i l'entrega dels premis han tingut lloc durant el sopar de clausura que organitza l'IGC a l'Hotel Princesa Sofia.

Anar al contingut