Brasília

Temer demana confiança en la "vitalitat de la democràcia" brasilera en el seu primer discurs

El president interí del Brasil ha defensat que "és urgent pacificar la nació i unificar el Brasil", per la qual cosa creu que fa falta "un govern de salvació nacional"

Actualitzat

El president interí del Brasil, Michel Temer, ha declarat que és necessari "tenir confiança en la democràcia brasilera" i també en "la recuperació de l'economia nacional, els potencials del país i les seves institucions socials i polítiques". En el seu primer discurs després de substituir Dilma Rousseff, suspesa pel Senat, a la presidència, Temer s'ha centrat en l'economia i ha apuntat als mercats internacionals, davant dels quals ha assegurat que és "urgent" recuperar la imatge del Brasil.

Temer només ha fet referència a Rousseff per declarar el seu "respecte absolut per la presidenta suspesa", sense "discutir les raons" de la decisió del Senat i "subratllant el màxim respecte per les qüestions institucionals". Ha defensat que "és urgent pacificar la nació i unificar el Brasil", per a la qual cosa creu que fa falta "un govern de salvació nacional".

Pel que fa a les polítiques socials, ha insistit que es mantindran tots els programes d'atenció als més pobres i, en la mesura del possible, seran "millorats".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut