Barcelona

Televisió de Catalunya aconsegueix cinc premis Zapping

Televisió de Catalunya s'ha emportat cinc premis Zapping que els Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC) han lliurat aquest dijous en un acte al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Els programes guardonats per l'audiència han estat "Àgora", conduït per Xavier Coral; "Karakia", del canal 33; i el programa esportiu presentat per Francesc Latorre, "Fórmula 1". També han rebut un Premi Zapping l'actor Joan Pera pel seu paper a la sèrie "13 anys... i un dia", i Televisió de Catalunya pels seus 25 anys d'existència.

Actualitzat
El programa "Àgora" ha obtingut el Premi Zapping a l'actualitat informativa mentre que l'espai "Fórmula 1" ha estat guardonat com a millor programa esportiu. El zapping al millor actor se l'ha endut Joan Pera, per la seva interpretació a la sèrie "13 anys... i un dia. També han obtingut guardons el programa "Karakia", en la categoria del Premi Valors i Televisió de Catalunya ha estat reconeguda amb el Premi Especial pels seus 25 anys.

Els premis Zapping premien la qualitat dels programes independentment de la seva audiència, i són els teleespectadors els qui trien els finalistes.

Un jurat format per representants dels mitjans catalans n'escull els premiats. Els premis Zapping han arribat enguany a la seva catorzena edició.
Anar al contingut