Dues persones es truquen a través de Skype. (Foto: Reuters)
Dues persones es truquen a través de Skype. (Foto: Reuters)
Barcelona

Telefónica presenta batalla a Skype per les trucades a través de Facebook

Telefónica està decidida a presentar batalla a Skype, el programa que ofereix un servei de telefonia a través d'internet. Tot just després que que ara fa uns quants dies Skype va anunciar un acord amb Facebook, Telefónica ha difós que oferirà un servei semblant que permetrà trucar a través d'aquesta xarxa social però no de franc sinó a cost d'una trucada local.

Actualitzat
Telefónica va anunciar fa uns quants mesos la compra del 100% dels drets del programa Jajah Social Call i justament aquest dimarts ha fet públic que el servei s'efectuarà també a través de Facebook. A diferència de l'acord entre Skype i Facebook, però, el servei que proposa Telefónica no serà de franc, sinó que permetrà trucar a qualsevol usuari de la xarxa social a cost de trucada local.

El que encara no se sap és si es podrà trucar tant amb Skype com amb Jajah a través de Facebook. Possiblement s'obrirà un període de negociacions i un estira-i-arronsa entre les dues companyies que no se sap com s'acabarà. És probable que s'acabin integrant tots dos serveis.


Anar al contingut