Tatuatge temporal
Tatuatge temporal
Barcelona

Tatuatge temporal de frases literàries per Sant Jordi

RedaccióActualitzat

Aquest Sant Jordi, Barcelona ofereix una nova iniciativa en què amants dels llibres i curiosos poden tatuar-se d'una manera temporal la frase literària que més els agradi i mostrar, així, la seva "passió" per la literatura.

Dos tatuadors són els que s'encarreguen de fer realitat aquest desig al Palau Robert de Barcelona. Un dels tatuadors, Stefano, ha explicat que s'utilitza la tècnica de l'stencil que aguanta entre dos i tres dies.

La proposta ofereix un catàleg de frases d'autors com Dostoievski, Calderón de la Barca, Albert Camus, Umberto Eco, Franz Kafka i Lewis Carrol, encara que l'interessat pot sol·licitar altres frases. 

Manuel Reverte, portaveu d'Amazon, que és l'empresa que ha portat a terme aquesta iniciativa, ha explicat que la multinacional sap de la "importància" de Sant Jordi a Barcelona i a tot Catalunya. Per això, amb la possibilitat de tatuar, han volgut focalitzar la seva atenció en els lectors i amb les frases literàries que més els impacten. Ha afirmat que cada lector té la seva frase, la que l'atrapa.

Reverte ha assenyalat que també ofereix una signatura digital a gran escala en llibres format Kindle per part d'autors com Javier Cercas o Ken Follet, entre altres.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut