Barça

Tata Martino: "Recuperem el central que tant es reclamava"

Gerardo Martino ha comparegut en roda de premsa prèvia a l'enfrontament amb el Sevilla d'aquest dissabte i s'ha mostrat molt satisfet que Puyol hagi participat amb la resta d'equip a l'entrenament. "Tornem a tenir el central que tant es reclamava, a més, l'equip recupera el seu capità" ha sentenciat. El tècnic blaugrana també ha explicat que la setmana que ve s'espera intensificar més els entrenaments del central de la Pobla i després del partit amb la Reial Societat que comenci a fer exercicis amb la pilota.

Actualitzat
Gerardo Martino ha comparegut en roda de premsa prèvia a l'enfrontament amb el Sevilla d'aquest dissabte i s'ha mostrat molt satisfet que Puyol hagi participat amb la resta d'equip a l'entrenament. "Tornem a tenir el central que tant es reclamava, a més, l'equip recupera el seu capità" ha sentenciat. El tècnic blaugrana també ha explicat que la pròxima setmana esperen intensificar més els entrenaments del central de la Pobla i després del partit amb la Reial Societat que comenci a fer exercicis amb la pilota.

El Tata Martino no està preocupat perquè l'aturada de seleccions pugui afectar al rendiment de l'equip de cares a rebre aquest dissabte el Sevilla. "Els jugadors han tornat bé i han entrenat bé, així que hem tingut prou temps com per preparar el partit" ha argumentat Martino. Si bé és cert que les estadístiques no donen bons resultats als blaugranes després d'una aturada, ell confia en què sortiran a per totes davant d'un conjunt que no els posarà les coses fàcils. "Espero un partit molt complicat com habitualment passa amb els equips d'Emery" ha explicat i a més, ha dit que han d'estar preparats tant "si l'equip s'espera al darrera com surt a pressionar".

Tant Messi com Neymar, Martino ha explicat que han arribat bé de les seves respectives seleccions. "Han entrenat bé, sobretot avui, que ja han deixat enrere el viatge però veurem al partit com se senten i com ho veiem des de fora per saber si són capaços de completar o no el partit" ha argumentat el tècnic argentí. Sobre Messi, Martino també ha explicat que davant del debat suscitat sobre si el Leo Messi del Barça és el mateix que el de la selecció, el tècnic blaugrana ha explicat que "fa temps que es veu el mateix jugador als dos equips i que és un jugador decisiu tant al Barcelona com a la selecció". Referent a la selecció ha deixat clar que "el Barça no ha fet cap petició perquè no hi vagi i com a entrenador costa molt demanar a un jugador o entrenador que no convoqui un jugador".

La no convocatòria de Pedro respon a les rotacions tal i com ha explicat Martino: "Pedro va jugar amb la seva selecció i hem decidit que era aquest partit que necessitava descansar, tot i que tal i com ha entrenat, ningú pensaria que necessita cap tipus de descans".

L'equip farà el darrer entrenament aquest dissabte a dos quarts de dotze a l'estadi i posteriorment es concentrarà pel partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut