Barça

Tata Martino fa autocrítica i admet haver errat en el seu plantejament del partit a Anoeta

Gerardo Martino no ha tingut cap inconvenient a atribuir-se tota la responsabilitat en la derrota del seu equip a Anoeta i creu que ha errat en el plantejament del partit. "Tinc la sensació que no he fet la lectura que corresponia a aquest partit. Vaig pensar que havíem de córrer una mica més per l'obligació de guanyar i igual el millor era fer el que vam fer en el partit de tornada de la Copa del Rei contra la Reial ", ha reconegut en roda de premsa.

Actualitzat

Gerardo Martino no ha tingut cap inconvenient en atribuir-se tota la responsabilitat en la derrota del seu equip a Anoeta i creu que ha errat en el plantejament del partit. "Tinc la sensació que no he fet la lectura que corresponia a aquest partit. Vaig pensar que havíem de córrer una mica més per l'obligació de guanyar i igual el millor era fer el que vam fer en el partit de tornada de la Copa del Rei contra la Reial ", ha reconegut en roda de premsa.

El preparador argentí ha admès altres errades en el seu plantejament, com no fer canvis en el descans per millorar la imatge que estava donant el Barça a la primera meitat. "Respecte a aquests canvis, és cert que el demorem perquè vaig pensar que el gol de Messi ens posava en el partit, després van arribar els seus dos gols molt seguits i la meva decisió de no canviar ha resultat errònia", ha explicat.

Sobre la seva expulsió durant el descans, el Tata Martino ha acceptat la decisió de l'àrbitre Fernández Borbalán i ha apuntat que no s'ha degut a un "intercanvi d'opinions ni amb jugadors ni amb l'entrenador de la Reial" tot i que l'acte arbitral ha revelat que el motiu de l'expulsió ha estat que el Tata li ha dit "pelotudo" al segon entrenador de la Reial Societat al túnel de vestidors.
   
Martino també ha admès el seu error en no donar entrada a Xavi Hernández, a qui sí que va fer escalfar a la banda, ja que la seva pretensió era treure'l per assegurar possessió, però amb el 3-1 va considerar més convenient buscar profunditat amb jugadors amb més arribada com Cesc Fàbregas i Alexis.

Per últim, Martino no creu que aquesta derrota sigui definitiva en el desenllaç del campionat de Lliga i entén que "cal seguir mirant endavant i aprofitar l'oportunitat de la setmana que ve per seguir lluitant".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut