Tàrrega

Tàrrega inaugura la vuitena Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals

Per vuitè any consecutiu, la capital de l'Urgell acull la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals. El certamen, inaugurat aquest divendres, s'estarà fins al proper dia 10 de desembre a l'Espai Fassina. Enguany, la fira compta amb 74 expositors i una superfície total de 1.500 metres quadrats i espera rebre la visita d'unes 15.000 persones. Els eixos d'aquesta convocatòria es basen en l'exposició, la promoció i la venda d'articles artístics i artesanals. Hi tenen cabuda tant els artesans del sector alimentari com els artistes de diferents àmbits. En tots els casos, la fira potencia el seu caràcter singular posant a l'abast del públic un ampli ventall d'articles de comercialització limitada.

Actualitzat
Tot i que la majoria dels expositors provenen de la comarca de l'Urgell, la fira també comptarà amb la participació d'artistes d'altres indrets de la geografia espanyola com el País Basc, Navarra o el País Valencià, entre altres.

Una de les novetats incorporades enguany per l'organització és la possibilitat d'embolicar els articles adquirits amb paper de regal exclusiu. Així, s'impartirà un taller d'embolicar regals. Aquest taller s'inclou en un ampli programa de tallers i demostracions vinculades amb els articles exposats que tindran lloc en el mateix espai firal. Pintura sobre seda, construcció de joguines o decoració amb fruites són algunes de les activitats que s'ofereixen. Paral·lelament, a l'espai contigu del mercat municipal, l'Esplai Esprai de Tàrrega impartirà activitats per als nens.
Anar al contingut