Fotografia de família de representants de les entitats representades a la xarxa de suport a les famílies cuidadores de Tarragona, el 5 d'octubr…
Fotografia de família de representants de les entitats representades a la xarxa de suport a les famílies cuidadores de Tarragona, el 5 d'octubre del 2015, després de la roda de premsa de presentació a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona. (Horitzontal)

Tarragona posa en marxa una xarxa de suport a les famílies cuidadores de persones en situació de dependència

Tarragona (ACN).- Les entitats i serveis públics que tenen incidència en la cura de les persones amb dependència i dels seus familiars han impulsat, conjuntament amb l'Ajuntament de Tarragona, una xarxa de suport a les persones cuidadores de la ciutat. L'objectiu és enfortir la capacitat d'organització de la ciutat en acollir, acompanyar i donar suport a les famílies cuidadores, així com facilitar assessorament i formació per millorar les seves capacitats a l'hora d'afrontar la situació. Les primeres accions impulsades per la xarxa s'han materialitzat en la publicació d'una guia de recursos socials i sanitaris i en l'organització d'una jornada de presentació de la xarxa el dijous 8 d'octubre.

Actualitzat
Anar al contingut