Tarragona

Tarragona es queda sense cinemes al nucli urbà

La ciutat de Tarragona s'ha quedat sense cap cinema al nucli urbà, després que la multisala Lauren, situada al Parc Central, va tancar les portes aquest diumenge en no poder fer front a la pèrdua de clients registrada des que l'aparcament del centre comercial va passar a ser de pagament.

Actualitzat
El tancament del cinema Lauren deixa els tarragonins sense la possibilitat de veure a la gran pantalla les últimes estrenes, i a partir d'ara, per fer-ho, hauran d'agafar el cotxe per desplaçar-se fins al centre comercial i d'oci Les Gavarres, situat entre Tarragona i Reus.

Aquest fet no només deixa òrfena de cinema una ciutat que projectava el setè art des de l'any 1897, sinó que, a més, deixa al carrer els nou treballadors del recinte, als quals se'ls aplicarà un expedient de regulació d'ocupació (ERO) a partir del mes de novembre.

Segons l'empresa responsable de la multisala, l'entrada en funcionament de l'aparcament de pagament, al mes de febrer passat, ha fet inviable la continuïtat del complex, ja que molts clients prefereixen desplaçar-se fins a Les Gavarres, on l'aparcament és gratuït.

D'altra banda, l'empresa afirma que el 56% de la recaptació es destinava al lloguer del local, que té un cost de 40.000 euros mensuals.
Anar al contingut