Ciclisme

Tarragona comença a preparar-se per acollir la sortida de la desena etapa de la Vuelta

Tarragona ja viu l'ambient de la Vuelta. Ahir arribaven els ciclistes a una ciutat que, aquest matí, ja s'ha començat a guarnir. A partir de demà, la prova viurà tres jornades en territori català, que seran clau per als candidats a la victòria final. Un d'ells, Joaquim Rodríguez, vol aprofitar la muntanya de dimecres per vestir-se de líder.

Actualitzat
Avui és jornada de descans a la Vuelta a Espanya, però els equips ja han arribat a Tarragona. La ciutat comença a preparar-se per acollir la sortida de la desena etapa i els mecànics posen a punt les bicicletes dels seus ciclistes, la majoria dels quals han aprofitat per sortir a entrenar-se.

La ronda espanyola ha viscut aquesta primera setmana el duel entre Igor Antón, el líder, i el català Joaquim Rodríguez, que, de moment, cau del costat del ciclista basc de l'Euskaltel, tot i estar empatats a temps a la general. Coincidint amb l'arribada de la Vuelta a Catalunya, el ciclista de Parets farà l'enèsim intent per aconseguir el mallot vermell.

Tarragona serà, demà, el punt de sortida de la desena etapa, que tindrà en l'alt del Ratpenat, de primera categoria, el moment més important de la jornada, tot i que encara faltaran 32 quilòmetres fins a la meta de Vilanova i la Geltrú.

Dimecres, el gran grup sortirà de la capital del Garraf per encarar l'onzena etapa i única de la trilogia catalana que tindrà un final en altura, al coll de Pal, a Andorra, amb un recorregut total de 208 quilòmetres.

Dijous, la Vuelta començarà a Andorra i es disputarà íntegrament per carreteres de la demarcació de Lleida. La capital del Segrià serà el final d'aquesta dotzena etapa, que tindrà 172 quilòmetres de recorregut. Feia 21 anys que la Vuelta no arribava a Lleida.

Igor Antón sortirà demà de Tarragona amb el mallot vermell de líder, un lideratge que ahir va tornar a defensar fins al límit en la meta d'Alcoi.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut