Barcelona

Partits i entitats critiquen un acord d'investidura que veuen com a paper mullat

RedaccióActualitzat

"Foc d'encenalls", "vodevil" i "Dixan líquid". Són els termes amb què es refereix l'esquerra catalana a l'acord entre el PP i Ciutadans per la investidura de Mariano Rajoy.

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha afirmat a "El suplement d'estiu" de Catalunya Ràdio, que l'acord entre el PP i Ciutadans és paper mullat

Tardà no només recorda que PP i Cs no tenen els escons suficients per investir president sinó que defensa que els punts importants de l'acord requeririen una majoria aboluta perquè s'haurien de modificar lleis orgàniques.

El líder republicà considera que la negociació ha sigut una maniobra que ha servit per guanyar temps al PP. Tot plegat ho qualifica de vodevil i foc d'encenalls

El líder d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha estat sarcàstic per valorar l'acord. En un tuit, ha assegurat que Ciutadans dóna carta blanca i neteja la corrupció del PP:


Per la seva banda el portaveu del Partit Demòcrata Català, l'antiga Convergència, Francesc Homs qualifica el pacte d'anticatalanista:


El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, també a ha carregat contra el que qualifica de pacte de despatx:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="und" dir="ltr">Un pacte de despatx no acabarà amb el tresor dela convivència a Catalunya.No acabareu amb la immersió!Ni amb cap llei ni amb tots els jutges</p>&mdash; Jordi Sànchez (@jordisanchezp) <a href="https://twitter.com/jordisanchezp/status/769929499488157696">28 d'agost de 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut