Passatgers al costat de l'estació de Fontana. (Foto: ACN)
Passatgers al costat de l'estació de Fontana. (Foto: ACN)
Barcelona

Tarda de talls intermitents a la línia 3 del metro per acumulació de fum a l'estació de Fontana

Una de les hipòtesis amb què treballa TMB com a possible origen del fum és que una burilla s'hagi colat per una reixeta de ventilació del metro de Barcelona situada en una vorera pròxima a l'estació

RedaccióActualitzat

La línia 3 del metro ha sofert talls intermitents en la circulació aquest dijous a la tarda per fum a l'estació de Fontana, causat per la combustió dels aïllants de les parets de l'andana.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat que la incidència ha començat a les quatre de la tarda i, pocs minuts després, s'ha tallat la circulació de la línia entre Passeig de Gràcia i la Vall d'Hebron.

A dos quarts de cinc de la tarda, els bombers ja havien ventilat la zona, però, per precaució, els combois no paraven a l'estació de Fontana. A les 16.42, després que es tornés a detectar fum, la circulació entre Passeig de Gràcia i la Vall d'Hebron s'ha tornat a interrompre. Cap a les sis de la tarda, la circulació s'ha reprès, però els combois que circulen en direcció a Zona Universitària no s'aturen a Fontana.

Una burilla a la reixa de ventilació?

Una de les hipòtesis amb què treballa TMB com a possible origen del fum és que una burilla s'hagi colat per una reixeta de ventilació del metro de Barcelona situada en una vorera pròxima a l'estació de Fontana i hagi traspassat fins a un material aïllant, fet que ha causat l'intens fum que ha omplert l'estació. Aquesta situació no és nova i ja havia passat.

Al llarg de la tarda, l'estació de Fontana ha estat evacuada pels bombers i una persona ha hagut de ser atesa per un atac d'ansietat.

Anar al contingut