Tarda de diumenge amb "ELS TOTENWACKERS"

Les aventures d'"Els Totenwackers" van fer aparició la tarda de diumenge a les 18.35 a TV3.


Ibón Fernández ens presenta aquest llargmetratge fantàstic, atapeït d'efectes especials i interpretat per un planter d'actors amb una trajectòria tan reconeguda com Elisa Drabben (Sara), Jasper Harris (John), Azzddine Bennaji Rincon (Madhi), Geraldine Chaplin (Salgado), Natalia Sánchez (Raquel) i Ivan Morales (Isra), entre d'altres.

Sinopsi:
La família López ha arribat al número 17 del carrer Santa Ana. Després d'una mudança pesada, i durant el seu primer dinar en família a la nova llar, la petita Sara adverteix una sèrie de fets paranormals inexplicables. La Sara descobreix que pot veure un fantasma que es passeja tranquil·lament per la casa. La seva família inicialment no se la creu, però passen coses estranyes i acaben pensant en la possibilitat que sigui veritat. Ja no cal tenir els 18 per fer de caçafantasmes. La petita Sara demana ajuda als seus amics: la Madhi i en John (un veí anglès amb sorprenents coneixements paranormals i del més enllà), i tots tres intentaran fer fora el visitant incòmode i esbrinar què i qui s'amaga darrere de tot aquest circ.


És una producció d'Arcadia Motion Pictures, Ángel Durandez Adeva SL, Buena Vista International, Filmanova Invest SL i Future Films Limited Ltd, amb producció associada amb Televisió de Catalunya.


Fitxa artística i tècnica:

Direcció: Ibón Fernández de Cormenzana
Guió: Ibón Fernández de Cormenzana, David Muñoz Pantiga i Antonio Trashorras Serrano
Intèrprets: Elisa Drabben (Sara), Jasper Harris (John), Azzddine Bennaji Rincon (Madhi), Geraldine Chaplin (Salgado), Natalia Sánchez (Raquel), Teresa Ruiz (Sabrina), Celso Bugallo (El cojo), María del Mar Regueras (María) , Josep Julien (Jenaro) i Ivan Morales (Isra)
Direcció de fotografia: Joan Benet Beltran
Música: Eugenio Mira
Anar al contingut