Barcelona

Tapen amb lones els dibuixos de la coberta del vaixell que allotja els policies

Una campanya a Twitter sota el hashtag #FreePiolin demana que es destapin els dibuixos de la Warner Bros

RedaccióActualitzat

Aquest diumenge al migdia han començat a tapar amb grans lones de plàstic de colors verd i negre els dibuixos que cobreixen un dels vaixells llogats per allotjar el desplegament policial desplaçat a Catalunya i que està amarrat al port de Barcelona.

Aquest vaixell, el Moby Dada, va atracar dimecres a la tarda al port de Barcelona després que se li va denegar el permís per atracar al port de Palamós, que té menys espai.

Des de la seva arribada a Barcelona, les ilustracions i la decoració que té el vaixell han estat motiu de befa. I sembla que, després de quatre dies, algú ha decidit que potser aquesta no és la imatge més adient per a un espai on s'allotja el dispositiu policial desplaçat a Catalunya per evitar el referèndum de l'1 d'octubre.

 

Piolín, el gat Silvestre, el diable de Tasmània i l'ànec Lucas apareixen ara parcialment tapats amb lones de diferents colors que no arriben a tapar tota la coberta del creuer. 

En canvi, a l'altra banda del vaixell, la que dona al mar, no hi ha lones:

 

Així es veia el vaixell Moby Dada abans de les lones:

 

El ja conegut com a "vaixell del Piolín" ha generat expectació. Al Parc del Mirador del Migdia, a la Muntanya de Montjuïc, s'han acostat molt curiosos per poder veure'l. També hi han anat televisions d'agències internacionals per retratar la imatge.

La mofa d'internet

La decisió de tapar-los no ha agradat a molta gent i ja hi ha una campanya a les xarxes socials sota el hashtag #FreePiolin que demana que els dibuixos de la Warner Bros tornin a ser visibles.

En poca estona, #FreePiolin s'ha convertit en Trending Topic mundial amb més de 46.000 piulades:



ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut