Platja de la Mota de Cubelles (GoogleMaps)
Platja de la Mota de Cubelles (GoogleMaps)
Cubelles

Tanquen la platja de la Mota de de Cubelles per una tintorera

La platja ha estat tancada des de les quatre fins a dos quarts de sis de la tarda, quan s'ha comprovat que l'animal s'havia allunyat de la costa

RedaccióActualitzat

La Policia Local de Cubelles, al Garraf, ha tancat aquest divendres a la tarda la platja de la Mota durant més d'una hora. Els banyistes han vist a l'aigua un exemplar de tintorera, un tipus de tauró de petites dimensions.

La platja ha estat tancada des de les quatre fins a dos quarts de sis de la tarda, quan s'ha comprovat que l'animal s'havia allunyat de la costa. La mesura era preventiva, ja que, en principi, les tintoreres no suposen una amenaça per als humans.

La decisió de prohibir el bany l'ha pres el consistori. Ara hi oneja la bandera groga, que permet el bany amb precaució

A més dels agents de la Policia Local de Cubelles, al lloc, s'hi han desplaçat membres del Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, el CRARC, per comprovar si l'animal es trobava en bon estat. Segons el consistori, semblava desorientat.

La tintorera és un tipus de tauró, de cos allargat i estilitzat i una longitud mitjana de dos metres i mig, que sol habitar tant les zones de mar obert com les costaneres.

Anar al contingut