Tancada i vaga de fam a l'església de Santa Anna pels drets dels immigrants

La desena de persones tancades a Santa Anna han fet coincidir aquesta protesta amb el final de la campanya electoral

RedaccióActualitzat

Una desena de persones, la majoria immigrants, dormiran per segona nit consecutiva a la parròquia de Santa Anna de Barcelona. S'hi han tancat per reclamar la igualtat de drets i per protestar contra les discriminacions que viuen. Volen estar-s'hi una setmana i, durant aquest temps, també pensen fer una vaga de fam.

La tancada pretén visibilitzar les dificultats que tenen moltes persones immigrants a l'hora de regularitzar la seva situació. La plataforma "Papers per a tothom" ha organitzat la protesta.

 

Les persones que dormen a l'església de Santa Anna provenen de diferents països i es troben en situacions administratives diferents: algunes tenen papers i d'altres, no. Però cap d'elles no té la nacionalitat espanyola, una eina que necessiten per poder viatjar i per poder votar.

La desena de persones tancades a Santa Anna han fet coincidir aquesta protesta amb el final de la campanya electoral. Demanen als candidats que s'acostin a l'església, escoltin les seves peticions i les incloguin als seus programes electorals.

ARXIVAT A:
Migracions
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut