Màlaga

Tancada de representants d'IU i funcionaris de Marbella en protesta per la trama de corrupció

Representants d'IU a Màlaga i funcionaris de Marbella han iniciat una tancada a l'ajuntament en protesta per la trama de corrupció que afecta aquesta ciutat i per demanar la dissolució del consistori. Precisament demà, la Junta d'Andalusia decidirà si demana al govern la dissolució del consistori i es nomena una junta gestora. Aquesta junta dirigiria l'ajuntament fins les pròximes eleccions municipals, el maig del 2007.

Actualitzat
El coordinador provincial d'IU, José Antonio Castro, ha assenyalat que "serem aquí, a l'ajuntament, i esperem que demà no haguem de seguir, perquè comenci el procés de dissolució".

En aquest sentit, a banda de la tancada pacífica, "seguirem pressionant les autoritats perquè aquesta dissolució sigui efectiva".

Així, ha expressat el seu sentiment d'"alegria" davant el possible inici de la dissolució, tot i que ha precisat que "arriba tard, perquè són més de 10 anys deixant sobre la taula els elements objectius que donaven suport a aquest procés".

A més, ha assenyalat que es produeix "de forma covarda, perquè no podem oblidar que els poders competents s'han vist obligats per l'acció de la justícia".
Anar al contingut