L'Hospitalet de Llobregat

Tanca l'últim cinema de barri de l'Hospitalet per la falta de públic

L'històric cinema Rambla, l'última sala de barri que queda a l'Hospitalet de Llobregat, tancarà les portes el 8 d'abril. El seu propietari ha pres aquesta decisió per la falta de públic.

Actualitzat
La Plataforma Ciutadana Salvem el Rambla ha creat una pàgina a la xarxa social Facebook des d'on seguir les últimes informacions, a més d'un web on s'acumulen les adhesions d'entitats  que participaran en la performance que s'organitzarà, el 7 d'abril a les 7 de la tarda davant del Rambla Cinemes, per a incitar a una reflexió col·lectiva. La Plataforma és una iniciativa del Laboratori Teatral Patates amb Suc, i ja compta amb 56 entitats de L'Hospitalet i del món de la cultura.

El cinema fa més de 50 anys que projecta pel·lícules i ha estat el darrer cinema de barri que ha resistit. Però el canvi d'hàbits dels espectadors ha portat el seu propietari, Jaume Campreciós, a baixar la persiana. Considera que els locals d'aquestes característiques, d'entre una i quatre pantalles són insuficients per atraure el públic, que es dirigeix cap als multisales de més de deu pantalles.

D'altra banda, el dia abans del tancament, s'ha convocat, a través del Facebook, un homenatge fúnebre per acomiadar el cinema.


Anar al contingut