Tanca la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques de Cambrils

La cuina de la tòfona ha clausurat la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques que organitza l'Escola d'Hostaleria de Cambrils. Amb les jornades, els alumnes poden rebre classes pràctiques de professionals del sector.
Tanca la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques de Cambrils
Cambrils

Tanca la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques de Cambrils

La cuina de la tòfona ha clausurat la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques que organitza l'Escola d'Hostaleria de Cambrils. Amb les jornades, els alumnes poden rebre classes pràctiques de professionals del sector.
Els alumnes de cuina de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils han pogut aprendre com cuinar i conservar la tòfona a més de diverses receptes en què la tòfona té un paper fonamental. Com a mestre han tingut el xef del restaurant Can Jubany de Calldetenes, a Osona, guardonat amb una estrella de la "Guia Michelín". Entre les receptes que ha elaborat hi ha una ració de tòfona a la papillota, que és el plat més car de la seva carta. Només s'ha de pensar que un quilo de tòfones es troba al mercat entre 500 i 600 euros. Les receptes de tòfona tanquen les setenes jornades gastronòmiques i turístiques que es fan a l'escola de Cambrils, on també han participat altres professionals de la pastisseria, la xarcuteria, l'ornamentació i l'animació turística.