La planta envasadora Aigües del Pirineu anuncia el tancament definitiu
La planta envasadora Aigües del Pirineu anuncia el tancament definitiu
Andorra

Tanca definitivament Aigües del Pirineu, l'envasadora que va causar el brot de gastroenteritis

La planta, que té una plantilla de 10 treballadors, estava clausurada des del 27 d'abril, quan es va determinar la seva responsabilitat en el brot de gastroenteritis

RedaccióActualitzat

L'empresa andorrana Aigües del Pirineu S.L., l'envasadora de l'aigua de Font d'Arinsal, que va causar el brot de gastroenteritis que va afectar més de 4.000 persones a Catalunya, ha anunciat el tancament definitiu de la planta.

La planta d'envasament ja estava clausurada des del 27 d'abril, després que es determinés la seva responsabilitat en el brot de gastroenteritis. L'empresa tenia una plantilla de 10 treballadors.

En un comunicat, l'empresa Aigües del Pirineu ha anunciat la clausura perquè la salut de les persones "està per damunt de qualsevol altra consideració". En la nota, l'empresa demana disculpes a les persones afectades per la contaminació de l'aigua i assegura que, en tot moment, el personal i l'empresa han estat a disposició de les autoritats per facilitar la inspecció de la font i de les instal·lacions.

El Ministeri de Salut d'Andorra ja ha rebut els resultats de l'analítica de verificació de les mostres recollides a la planta el dia 21 d'abril i que confirmen una presència lleu d'un norovirus a la font i a diversos lots d'aigua envasada.

Eden Springs, l'empresa que va distribuir l'aigua contaminada a Catalunya, estudia emprendre accions legals contra l'embotelladora Aigües del Pirineu, després de saber que l'aqüífer d'Andorra estava contaminat.

Anar al contingut