Actualitat blanc-i-blava

Tamudo no supera les proves mèdiques i es perdrà finalment el partit contra el Benfica

Raúl Tamudo es queda, finalment, sense jugar el partit més important de la temporada. Ho ha intentat fins a l'últim moment, però no s'ha pogut recuperar i no podrà jugar a l'estadi Da Luz, on l'Espanyol es juga el pas a les semifinals de la UEFA. Això sí, el capità estarà al costat de l'equip. Valverde fa viatjar la plantilla al complet per fer pinya.

Actualitzat

Estava a punt d'acabar l'entrenament quan el metge del primer equip, Miquel Cervera, s'ha acostat a Ernesto Valverde i li ha passat el telèfon. Un cop acabada la conversa, l'entrenador de l'Espanyol ha cridat ràpidament Pandiani i l'ha tingut deu minuts donant-li consignes.

No calia res més; l'escena ha deixat clar que Tamudo no ha superat les proves mèdiques i que el davanter uruguaià serà titular a Lisboa contra el Benfica. De fet, Pandiani ja va substituir Tamudo quan dijous es va lesionar en el partit d'anada i ho va arrodonir amb un gol. I és que tota la plantilla està més que mentalitzada per eliminar el Benfica. El partit coincideix amb el primer aniversari de la consecució de la Copa del Rei del Bernabéu. Valverde s'emporta a Lisboa els 21 jugadors de la plantilla. Això, lògicament, inclou el capità Tamudo.

Anar al contingut