Actualitat blanc-i-blava

Tamudo i Pandiani podran jugar contra el Mallorca tot i les molèsties que arrosseguen

Tamudo i Pandiani han fet treball individual a Sant Adrià de Besòs, perquè diumenge van acabar el partit contra el Celta amb molèsties. Tot i això, en principi, no han de tenir problemes per jugar diumenge al camp del Mallorca. Aquest dilluns, a més, han fet proves mèdiques a Fredson i De la Peña per saber com estan per les lesions musculars que els han allunyat dels terrenys de joc en els últims tres partits. El brasiler podrà entrenar amb el grup a partir de dimecres, però el càntabre haurà d'esperar.

Actualitzat

Fredson Camara ja està a punt per integrar-se amb els companys als entrenaments, un cop superades les molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. Per la seva banda, Iván de la Peña s'haurà de sotmetre a una ecografia per saber quan podrà tornar a jugar, després de lesionar-se durant l'escalfament del partit de Lliga contra el Saragossa.

El camió de Pandiani

Els futbolistes acostumen a lluir grans cotxes esportius. Però el davanter de l'Espanyol Walter Pandiani, conegut futbolísticament com "Rifle", és un cas atípic. Aquest dilluns s'ha presentat a l'entrenament amb el seu camió de 470 cavalls. Ja ho havia fet algun cop quan jugava amb el Dépor, però a Barcelona, per allò del trànsit, ningú es pensava que s'atreviria a fer-ho. Es veu que estava esperant la primera victòria per lluir-lo. El que esperen els aficionats pericos és que ompli el camió de gols.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut