Futbol

Tamudo és la gran novetat de la llista de Valverde per viatjar a Saragossa

Raúl Tamudo és la gran novetat de la convocatòria d'Ernesto Valverde per al segon partit de Lliga a La Romareda. El davanter blanc-i-blau torna a l'equip després de la lesió que es va fer al partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Barça. Ernesto Valverde desplaça a Saragossa 18 jugadors, entre els quals no es troben les dues últimes incorporacions, Velasco i Peixoto, que encara s'han d'entrenar alguns dies més amb l'equip per poder anar convocats. Per motius tàctics, n'han quedat fora Ito, Jonathan Soriano i Armando Sá. El partit de La Romareda no serà una final, però l'Espanyol no vol arribar a la tercera jornada sense haver sumat cap punt.

Actualitzat

Les dues victòries aconseguides per l'Espanyol a la Copa Catalunya i al Trofeu Ciutat de Barcelona han portat optimisme a l'Espanyol. En aquests dos partits s'ha vist progressar el joc de l'equip i a la plantilla tothom confia a puntuar en la visita a La Romareda. Per si de cas, Ernesto Valverde s'ha encarregat de parlar individualment i per grups amb alguns jugadors. L'objectiu és no tornar de terres aragoneses amb 0 punts a la classificació.

La principal novetat és el retorn del capità Raúl Tamudo. El davanter de Santa Coloma ja es troba plenament recuperat dels problemes musculars que arrossegava i podria sortir com a titular. També podria debutar a la Lliga el brasiler Jónatas, que ha ocupat a la convocatòria el lloc de Fredson. El rival, el Saragossa, és un dels equips que més s'ha reforçat amb fitxatges de gran qualitat com Aimar o D'Alessandro.

Els que tampoc han viatjat amb l'expedició blanc-i-blava han estat els dos últims fitxatges, Velasco i Peixoto, que encara necessiten posar-se en forma. També s'han quedat fora de la llista per decisió tècnica Ito, Jonathan Soriano i Armando Sá.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut