Actualitat blanc-i-blava

Tamudo es fractura el cúbit i afegeix un problema més a la llista de maldecaps de Valverde

Després de Lafuente, Tamudo. El davanter de Santa Coloma s'ha lesionat de gravetat aquest matí en trencar-se el cúbit del braç esquerre mentre s'entrenava amb la resta de la plantilla. El capità ha estat traslladat a la Clínica Quirón de Barcelona, on li han realitzat diverses proves. Segons les primeres observacions, l'abast de la lesió és greu i el davanter estarà dos mesos de baixa. Ara Valverde haurà de buscar una solució a aquest contratemps a més dels que ja té a la porteria.

Actualitzat

A la mala ratxa de resultats l'Espanyol s'ha de sumar ara una malastrugança que afecta l'equip en forma de lesions. Diumenge va ser Lafuente, que és baixa quan havia aconseguit la titularitat aprofitant l'absència de Kameni, i avui ha estat Tamudo. El capità ha rebut un cop de genoll involuntàriament i s'ha fet molt de mal. Ràpidament ha estat atès pels metges i ha estat traslladat a la Clínica Quirón perquè se li realitzessin les proves pertinents. De moment, se sap que té una fractura al cúbit del braç esquerre i, per tant, es tracta d'una lesió greu.

La resta de l'actualitat blanc-i-blava passa per l'entrenament d'aquest matí que, a banda de la lesió de Tamudo, ha estat marcada pels exercicis de recuperació d'Iván de la Peña. El migcampista continua entrenant-se al marge i de moment és dubte per al partit contra el Betis del cap de setmana. Sí que té moltes possibilitats d'enfrontar-se als verd-i-blancs Albert Riera. El mallorquí es podria reincorporar a l'activitat demà mateix. La baixa segura és la de Jarque.

Ahir, a més, també es va saber que Pablo Zabaleta ha estat convocat pels amistosos que l'Argentina disputarà als Estats Units contra Guatemala el pròxim dia sis de febrer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut