Barcelona

Talls parcials a les línies 1 i 3 del metro durant l'agost, per obres

RedaccióActualitzat

Com ja és habitual arriba el mes d'agost i aprofitant que el nombre d'habitants disminueix a la ciutat Transports Metropolitans de Barcelona aprofita per fer obres de millora d'algunes infraestructures.

Obres a la línia 1

Aquest és el cas de del tram Torras i Bages - Fondo, de la Línia 1, que estarà fora de servei del 31 de juliol al 31 d'agost. Es faran obres en un tram de tres quilòmetres.

Per tant, quedaran sense servei quatre estacions: Trinitat Vella, Baró de Viver, Santa Coloma i Fondo. La resta de la línia 1, entre Hospital de Bellvitge i Torras i Bages, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant l'afectació, s'habilitaran dos serveis especials d'autobusos que cobriran el tram afectat.

Amb aquestes obres es renovaran aproximadament quatre quilòmetres de via simple i s'ampliarà el sistema de drenatge entre d'altres coses.

Obres a la línia 3, primera fase

Les obres a la línia 3 es faran en dues fases. La primera comportarà la interrupció del servei entre les estacions de Vall d'Hebron i Canyelles, del 29 de juliol al 14 d'agost. també es faran obres en un tram de tres quilòmetres de longitud.

Per tant, quedaran sense servei tres estacions: Montbau, Mundet i Valldaura. La resta de la línia 3, entre Zona Universitària i Vall d'Hebron, d'una banda, i de Canyelles a Trinitat Nova, de l'altra, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als usuaris durant l'afectació, s'habilitarà un servei especial d'autobusos que cobrirà el tram en obres.

En aquest tram s'executaran treballs per substituir dos aparells de via de tipus diagonal ubicats entre les estacions de Vall d'Hebron i Montbau.

Obres a la línia 3, segona fase

La segona fase de les obres a la línia verda interromprà el servei entre Lesseps i Vall d'Hebron, del 22 d'agost al 3 de setembre.

Es faran obres en un tram de 2,5 quilòmetres. Per tant, quedaran sense servei dues estacions: Vallcarca i Penitents. La resta de la línia 3, entre Zona Universitària i Lesseps, d'una banda, i de Vall d'Hebron a Trinitat Nova, de l'altra, funcionarà amb normalitat.

En aquest cas també s'habilitarà un servei especial d'autobusos que cobrirà el tram en obres entre Lesseps i Vall d'Hebron, amb parada a cada una de les estacions afectades.

L'actuació se centrarà en la millora d'elements de la infraestructura de la via de l'entorn de les estacions de Vall d'Hebron, Vallcarca i Penitents.

Anar al contingut