Imatge del carrer de Sort on habitualment els dimarts es celebra el mercat setmanal. Imatge del 3 d'octubre del 2017. (horitzontal)
Imatge del carrer de Sort on habitualment els dimarts es celebra el mercat setmanal. Imatge del 3 d'octubre del 2017. (horitzontal)

Talls de carretera a Tremp, la Pobla de Segur, Sort i la Bonaigua impossibiliten l'entrada i la sortida al Pallars

ACN Sort.-Talls des de les 7.00 hores a les carreteres d'accés a Tremp, la Pobla de Segur, Sort i al port de la Bonaigua impossibiliten l'entrada i la sortida del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Els manifestants únicament deixen passar els serveis d'emergències i el sector ramader que ha d'anar a portar menjar als animals. Els talls de carretera s'han fet de manera simultània i està previst que es perllonguin durant tot el matí i a la tarda s'uneixin a les concentracions convocades a les capitals de comarca o es puguin desplaçar a Lleida i Barcelona. A l'Alt Urgell els manifestants han tallat l'accés a Andorra des de la Seu d'Urgell. Els manifestants denuncien la violència que la policia espanyola i la Guàrdia Civil va utilitzar l'1-O durant la jornada electoral.

Els talls de carretera han impedit poder arribar fins a Sort els paradistes al mercat setmanal de Sort i per tant no s'ha celebrat i els carrers on munten han quedat totalment buits. La majoria de restaurants i bars de Sort també s'han unit a l'aturada general i aquest dimarts no han aixecat la persiana.El Consell d'Alcaldes del Pallars Sobirà, en reunió extraordinària ahir dilluns, van decidir fer concentracions als punts de votació a les 12.00 hores i a les 18.00 hores concentrar-se tots els alcaldes i la ciutadania davant de l'Ajuntament de Sort per rebutjar la violència exercida per la Guàrdia Civil i la policia espanyola.

Anar al contingut