Tallen l'N-340 en tres punts diferents per protestar per l'alta sinistralitat de la carretera

Els alcaldes de l'Ebre han tallat l'N-340 a l'altura del Perelló, al Baix Ebre, mentre que els alcaldes del Pacte de Berà l'han tallat a l'altura del Vendrell, i el moviment veïnal, a les Cases d'Alcanar.

RedaccióActualitzat

Les reivindicacions a l'N-340 no s'aturen. Aquest dissabte, aprofitant que hi ha "operació sortida" de Setmana Santa, alcaldes, transportistes i veïns l'han tallat en tres punts diferents per demanar solucions a l'alta sinistralitat que registra aquesta via al seu pas per les comarques tarragonines. Reclamen, com a primera solució, que l'autopista sigui de franc allà on no hi ha una via ràpida i gratuïta alternativa.

Els alcaldes de l'Ebre han tallat l'N-340 a l'altura del Perelló, al Baix Ebre. Els alcaldes del Pacte de Berà l'han tallat a l'altura del Vendrell i el moviment veïnal, a les Cases d'Alcanar.

Els transportistes han fet fins a quatre marxes lentes per l'autopista AP-7 des del Vendrell fins a Amposta per reclamar la gratuïtat de l'autopista.

Tal com explica l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, és un problema de seguretat:

"Els darrers anys, la sinistralitat s'ha elevat moltíssim. Pensem que, en cinc anys, han mort 66 persones, però que el 2015, només el 2015, 17 persones. Ja no és un problema exclusivament de cues i problemes que es produeixen tots els cap de setmana i l'estiu, sinó que també és un problema de seguretat."

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha denunciat que la gratuïtat de l'AP-7 es podria aplicar de manera immediata i ha advertit que, si la situació continua igual, es faran més mobilitzacions.

Els talls, que han durat una hora, han ocasionat cues quilomètriques en aquesta via.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut